Сезон заготівель триває, і сьогодні я ділюся надзвичайно простою закускою з перців. Користуюсь вже 20 років цим рецептом і завжди результатом задоволена. Коли я вперше приготувала ці перці, чоловік, з’ївши півлітрову банку, заявивши, що більше ніяке лечо йому не потрібно. Смак чудовим виходить ніжним і в міру пікантним. Рекомендую перці використовувати різнокольорові, щоб закуска гарніше виглядала. Надіюсь, вам також цей рецепт сподобається!
Спосіб приготування:
Очистіть перці і наріжте їх на тонкі смужки. Для кращого ефекту використовуйте перці різних кольорів.
У воді розчиніть сіль і сахар, уксус додайте і олію.
Доведіть до кипіння маринад, потім покладете нарізані перці у кастрюлю з маринадом і варіть 20 хвилин на помірному вогні.
Гарячу заготовку по стерилізованих банках розкладіть, закатайте і на ніч поставте під одеяло, щоб вона повільно охолола.
Виходити дуже смачний та нижній перець, обов’язково спробуйте!