!Всім друзям раджу закривати побільше баночок за цим рецептом: салат кубинський на зиму, баночки тримаю в шафі. Ділюся рецептом в коментарях

Всім друзям раджу закривати більше банок за цим рецептом: кубанський салат на зиму, банки зберігаю у шафі.

Поділитися на Facebook

Поділитися у Pinterest

Поділитися у ВК

Поділитись у ОК

Поділитись у Google Plus

Я щороку консервую цей чудовий салат, який чудово в шафі зберігається при кімнатній темпері. Рецепт перевірень часом, і шкірна порція виявляється надзвичайно смачною!

Підготовка овочів:

Огірки: Беру кілограм огірків і нарізаю їх кружальцями чи півкругами за допомогою фігурного ножа. Підійдуть як дрібні, так і перерослі плоди.

Морква: морква 300 гр. ріжу кружальцями. Можна також на тертці натерти для моркви корейської чи звичайної крупної тертці.

Цибуля: 300 г цибулі ріжу півкільцями або чвертькільцями. Ви можете використовувати звичайний або червоний лук залежно від ваших уподобань.

Помідори: Кілограм помідорів нарізаю на четверті. Вибираю щільні та міцні плоди, щоб вони добре зберігали форму у салаті.

Капуста: 300 г капусти хист тонкою соломкою.

Болгарський перець: 300 г перцю очищаю від насіння та нарізаю соломкою.

Приправи та заправлення:

Кріп: Додаю зонтики молоді кропу, дрібно нарізані для аромату.

Сіль та цукор: У салат додаю 2 столові ложки солі з гіркою та 100 г цукру.

Олія та уксус: Вливаю 150 мл олії вирощує без запаху і 1 столову ложку 70% оцтової есенції.

Маринування:

Усі компоненти добре перемішую, щоби сахар та сіль розчинилися.

Накриваю салат харчовою плівкою та залишаю на 2-3 години за кімнатної температури, щоб овочі пустили сік.

Консервація:

Після маринування перемішую овочі та перекладаю їх у стерилізовані літрові банки, утрамбовую, щоб укласти якнайбільше овочів.

Зверху заливаю маринад, що залишився.

Банки закриваю, стерилізую у киплячій воді 25 хвилин, потім загортаю кришками, перевертаю та загортаю одеялом до повного остигання.

Цей салат не тільки смачний та ароматний, але й дуже гарний на вигляд. Приготовлена ​​кількість зазвичай становить чотири літрові банки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.