Сьогодні на вечерю буде салат “Старий Мюнхен”. Вперше покуштувавши його в одному затишному ресторанчику, я змогла в домашніх умовах відтворити рецепт, і тепер цей салат став одним із фаворитів нашого сімейного меню. Він виходить дуже насиченим та пряним, з оригінальною заправкою.
Рецепт приготування:
Колбасу від оболочки звільнити і тонкими смужками її наріжте. Сир наріжте також на дрібні кубики.
Цибулю наріжте тонко, кріп дрібно порубайте, а зелений лук наріжте дрібними кільцями.
До цих інгредієнтів додайте огірки, нарізані тонкою соломкою.
Для заправки майонез змішайте, сметану, уксус та гірчицю, додайте сіль та перець за смаком.
Тщательно перемішайте, краще навіть трохи збийте.
Отриману суміш додайте до решти продуктів у салатнику, добре перемішайте і поставте в холодильник на 15-20 хвилин для наполягання.
Подавати салат краще охолодженим