!Блоки, повітряні та смачні пончики за 15 хвилин. Перемішайте все ложкою і на сковорідку. Ділюся рецептом в коментарях

Яблучні повітряні та смачні пончики за 15 хвилин. Перемішую все ложкою та на сковороду

Сьогодні представляю до вашої уваги чудовий рецепт яблучних пончиків на основі кефіру. Цей рецепт ідеальний для несподіваних гостей: всі компоненти завжди під рукою, приготування швидке та без особливих турбот. В результаті яблука в пончиках перетворюються на м’який смачний крем, ніби у них вже є начинка.

Отже, інструкції з приготування:

У глибокій мисці з’єднайте 200 мл кефіру з 2 ст. сметани.

Активно перемішуйте і додайте в масу 2 яйця, щипку солі та 3 ст.л. цукор. Для тесту відведіть 160 г муки, змішаної з 1 ч.л. розпушувача і поступово вводите її в рідку суміш.

Тісто має бути за консистенцією нагадувати оладки.

Візьміть 3 середні яблука, ізбавтеся від шкірки і серцевини, а потім наріжте їх дрібними кубиками.

Увімкніть яблука до складу тесту і ретельно перемішайте.

Якщо тісто здається дуже рідким, додайте ще 1-2 ст. муки. Я використала ще одну столову ложку.

Потім готуйтеся до змаження: налийте олію в глибоку сковороду або сотейник. Ложечкою захопіть порцію тесту і акуратно опустіть у розпечене масло. Важливо обсмажувати пончики на середньому вогні, щоби вони пропеклися зсередини. Перевертайте їх, обсмажуючи до золотистої кірки з обох боків.

Викладіть готові пончики на салфетку, щоб позбутися лишньої олії.

Подайте пончики до столу – і насолоджуйтесь! Вони смачні та гарячими, і остиглими. До речі, їх можна підсмажити на сковороді у вигляді міні-оладок.

Якщо рецепт припав вам до смаку, поділитись ним у соціальних мережах або залиште відгук!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.