Казка, а не бутерброди. Вони зникають зі столу за 1 хвилину. Ділюся рецептом в коментарях👇👇👇

Сказка, а чи не бутерброди. Зникають зі столу за 1 хвилину

Сьогодні я ділюся рецептом смачної намазки для бутербродів, яка зникає зі столу в мить ока! Скільки не приготуйте, завжди буде мало. Ця закуска підходить як для сніданку, так і для святкового столу. Готується вона легко та швидко з найдоступніших інгредієнтів.

Почнемо з підготовки основи наших бутербродів. Візьмемо багет і наріжемо його косими шматочками.

Потім злегка підрум’яний багет на сковороді з додаванням вершкового масла з обох боків до золотистого кольору. Альтернативно, можна використовувати тостер – вибирайте зручний для вас спосіб.

Для начинки потрібно такі інгредієнти: дві очищені моркви, які ми натрімо на спеціальній тертці корейської моркви.

Дві цибулі наріжемо тонкими півкільцями.

Також візьмемо кілька маринованих огірків (корнішонів) та натрімо їх на тій же тертці. Віджимаємо від зайвої рідини та кладемо у миску.

На сковороду наллємо олію, розігріємо його і викладемо нарізаний лук та моркву. Обжарити до м’якості та придбання золотистого кольору, не забуваючи помішувати.

Перекладаємо обсмажені овочі в миску до огірків, додамо через прес кілька зубчиків чесноку, трохи майонезу, сіль та мелений чорний перець до смаку.

Тщательно все перемішуємо – і найсмачніша намазка готова. Намастимо її на підготовлені шматочки багету.

Така закуска завжди має успіх у моєї батьківщини, і мене часто просять приготувати її знову. Якщо подаю на святковий стіл, прикрашаю страву зеленню, скибочками помідорів або додаю оливки та свіжий огірок для краси.

Це справді проста та швидка у приготуванні закуска, яку я рекомендую спробувати кожному.

Не забудьте залишити лайк, якщо рецепт понравився, та поділитись своїми коментарями. Бажаю всім приємного апетиту та до нових зустрічей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.