У розпал кабачків готую тільки так: беру цучину і два яйця і готую вечерю на всю родину.

У спеку кабачки готову тільки так: беру кабачок і два яйця та готову вечерю на всю батьківщину

Що ж можна приготувати, коли немає бажання стоять біля плити?

Спробуйте наступний рецепт:

Візьмемо молодий кабачок і натрімо його на великій тертці. Шкірку не знімаємо, адже молоді кабачки можна готувати разом із нею.

Додаємо пів чайної ложки солі, перемішуємо та залишаємо на 10 хвилин, щоб кабачки пустили сік.

Через 10 хвилин віджимаємо кабачки від соку.

Додаємо яйця, солі трошки та перцю, потім ретельно перемішуємо.

Всипаємо муку та ще раз перемішуємо.

Додаємо нарізаний зелений лук.

Натираємо на терці дрібний сир і до кабачкової маси його додаємо.

Розігріваємо сковороду з олією вирощує-м і викладаємо на неї підготовлену суміш.

Готуємо на середньому вогні 10 хвилин.

Після цього перевертаємо коржик за допомогою тарілки та готуємо під закритою кришкою ще 5 хвилин.

Корж виходить дуже смачним: кабачок та зелень просмажилися добре.

Подавати можна зі сметаною, але і без неї страва буде смачною.

Такий коржик підходить як для завтраку, так і для вечері чи перекушування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.