Усі з’їли до останнього помідора та випили весь маринад! Найсмачніші помідори половинками на зиму. А заливання (маринад) просто немає слів, що випивається до останньої краплі!
Пропустіть зелень через м’ясорубку, болгарський перець, моркву, часник і гострий перець. Помідори навпіл розрізати.
У стерилізовані банки укладайте спочатку помідори до половини, потім лук крупно нарізаний, лавровий лист, перець чорний горошком і знову помідори.
Залийте кип’ятком до верху. Закрутіть трохи кришками і хвилин на 20 залиште. Потім воду злийте з банок біля кастрюлі. Внесіть цукор та сіль. Додайте в розсіл подрібнені овочі.
Проварити разом 3-4 хвилини. Після уксу влийте і гарячий розсіл з овочами розподіліть по банкам.
Кришками закрутіть, переверніть та укутайте до повного охолодження. Зберігайте у прохолоді.