!Так ніхто не зрозумів, з чого зроблена ця страва. А зі столу його наважилися відправити миттєво.

Так ніхто й не зрозумів з чого це блюдо. А зі столу його сміли просто миттєво

 

Ніхто так і не розгадав секрет цієї страви, але вона зникла зі столу миттєво!

Спершу варимо шлунки у трохи солоній воді до м’якості. Після остигання нарізаємо їх тонкими стрічками. До них додаємо нарізану півкільцями лук, вливаємо соєвий соус, всипаємо сахарну пудру, приправляємо перцем і перемішуємо.

Потім заливаємо шлунки олією, додаємо подрібнений у пресі часник, вливаємо трохи уксу, підсолюємо.

Обережно перемішуємо склад та залишаємо його маринуватися на ніч біля холодильника.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.