Їмо кукурудзу всю зиму – на смак як свіжа. Ділюся простим рецептом консервованої кукурудзи

Кукурудзу їмо всю зиму

Якщо вам подобається їсти кукурудзу прямо з качана, то цей простий і легкий рецепт кукурудзи консервованої для вас. Все дуже просто: маринад звичайний, а результат завжди чудовий.

Беремо трилітрові банки, ретельно миємо їх і стерилізуємо разом із кришками.

Очищаємо кукурудзяні гойдалки від листя та волокон, потім добре промиваємо.

Відрізаємо хвостики.

Вкладаємо гойдалки у банки вертикально, щоб вмістилося більше.

У шкірну банку додаємо сіль та цукор.

Заливаємо кропом та накриваємо банки кришками.

Біля кастрюлі кладемо рушник, ставимо банки і заливаємо гарячою водою.

Стерилізуємо банки з моменту закипання води протягом 30 хвилин.

Закручуємо або закочуємо банки кришками, залишаємо остигати, а потім відправляємо на зберігання до підвалу. Так консервована кукурудза може добре зберігатися протягом двох років. Вона чудово підходить для салатів, овочевого рагу або просто як смачне перекушування.

Кукурудзу можна закривати і менші банки. У цьому випадку кожен качан розрізаємо на дві частини для зручності вкладання у банки.

Друзі, якщо вам подобаються рецепти, ставте лайки – це для мене важливо!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.