Ми збираємось із палатками на природу, і я вирішила приготувати швиденько смачні хрусткі огірочки, які ми з собою візьмемо.
Ця огіркова закуска чудово поєднується з шашликами та картоплею. Смак у неї чудовий, усім рекомендую.
Я огірки вимила і хвостики відрізала. Потім на четвертинки розрізала їх. Для цього рецепту найкраще маленькі огірочки підходять.
Перекладаю в миску нарізані огірки. Нарізаю кріп дрібно і туди додаю. Видавлюю через прес часник, додаю цукор та сіль.
Вливаю стіл-ю ложку 9% оцту та олію рослин-е. Все ретельно перемішую. Забираю в холодильник і даю 30-60 хвилин настоятися, щоб огірки повністю укропом просочилися, часником та маринадом.
Для гостроти підлогу чайної ложки гірчиці абхазької додаю або меленого чорного перцю. Це можна до смаку зробити.
Виходять неймовірно смачні та хрусткі огірочки, від яких ніхто відмовитися не зможе.
Готується ця закуска дуже просто та швидко. У мене на це пішло трохи більше 10 хвилин. Сміливо рекомендую цей перевірений рецепт! Всім приємного апетиту та відмінного настрою.