!Ми підсіли на кабачки за цим рецептом. Смакота невимовна.

Ми підсіли на кабачки за цим рецептом. Смакота невимовна

Цей рецепт простий і дуже смачний. Його підготовка займе мінімум години, а основну роботу виконає духовка. Коли не хочеться довго стоять біля плити, цей рецепт кабачків врятує. Кабачки зникають зі столу миттєво! Вони добрі і гарячі, і холодні. Дітям вони також подобаються. Страва ідеально підходить для вечері чи перекушування.

КРОКОВИЙ РЕЦЕПТ:

Спершу приготуємо «шапочку» для кабачків, під якою вони запікатимуться. Сиру моркву натріть на великій тертці.

Сир натріть на дрібній тертці.

Додати пару гілочок дрібно нарізаного кропу.

Часник пропустіть через прес.

Тепер сметану додайте, майонез та сіль за смаком. Все ретельно перемішайте – шапочка для кабачків готова.

Кабачок наріжте кружальцями завтовшки 3-5 мм і викладіть їх на лист, застелений пергаментним папером або силіконовим ковриком. Злегка посоліть.

На кожний кухоль викладайте начинку, зручно використовувати чайні ложки. Кількість начинки розрахована на деко кабачків.

Відправте все в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин. Режим духовки: верх-низ. Через 20 хвилин увімкніть режим конвекції на 5 хвилин, щоб утворилася рівномірна, апетитна корочка.

Готову страву подавайте як гарячою, так і холодною.

При поданні можна прикрасити зеленню. Ці кабачки чудово поєднуються зі стравами з птиці, риби та овощними салатами. Як самостійна страва, вони чудово підходять для перекушування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.