!Вишня на зиму без цукру. Навіть банки не потрібно стерилізувати

Вишня на зиму без цукор. Навіть банки не потрібно стерилізувати: найвірніший і найпростіший рецепт

Заготівля вишні на зиму може бути простою та зручною, якщо знати всі тонкощі процесу. Для цього методу не потрібні ні цукор, ні стерилізація, ні складне приготування. Спробуйте, дотримуйтесь рецепту та насолоджуйтесь результатом взимку.

Підготовка банок :

Вимийте банки та заповніть їх вишнею до країв.

Заливка кип’ятком :

Каструлю велику кип’ятіть із водою, щоб банки залити.

Залийте окріп до країв кожної банки і накрийте їх кришками.

Прогрівання :

Накрийте банки теплим пледом та залиште на 20-30 хвилин. Це забезпечить гарне прогрівання вишні.

Злив води :

Після того, як банки охолонуть, надягніть кришку-сито або використовуйте пластикову кришку з виконаними прорізами.

Злийте воду з кожної банки назад у кастрюлю.

Вторинне кип’ятіння :

Додайте в кастрюлю 100 мл води та доведіть до кипіння.

Додавання лимонної кислоти :

У шкірну банку з вишнею додайте по половині ложки чайної лимонної кислоти.

Повторне заливання кип’ятком :

Коли вода в каструлі закипити, залийте її у банки.

Закупорка банок :

Закрийте банки кришками та закрутіть за допомогою спеціального пристрою.

Остаточне прогрівання :

Переверніть банки нагору дном і знову накрийте пледом.

Через 24 години вони будуть добре прогріті і їх можна буде прибрати на зберігання до зими.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.