Ароматний, легкий та пишний хліб – це справжня знахідка для поціновувачів гарної випічки. Я хочу поділитися рецептом таких чудових коржиків, які мають неймовірний смак та текстуру.
Приготування цих коржів просте і не вимагає особливого клопоту, але включає деякі маленькі тонкощі, які роблять їх особливо смачними.
Інгредієнти для хлібних коржів на сковорідці:
- 2 ст-на муки
- 1,5-1,8 ст-на водички тепленькою
- 1 рік ложка солі
- Дрібка цукру (для балансу смаку)
- соди – 1 год ложка
- 1,5-2 рік ложки уксту
- 1-2 столи ложки сметані (за бажанням)
- 2-4 стол-і ложки олії раст-го
Ось рецепт та інгредієнти для хлібних коржиків на сковорідці:
Спочатку необхідно змішати «суху» частину тесту: сіль, муку, соду та сахар.
Потім приготуйте «рідку» складову, що включає теплу воду (не молоко), уксус, олію вирощує і, за бажання, сметану.
З’єднайте «рідку» та «суху» складові і після замішуйте тісто до отримання консистенції, що нагадує тісто для оладок, але густішою. Якщо потрібно, додайте більше муки для пишних коржів або менше тонших. Залишіть тісто на вистоювання під рушником протягом 30-40 хвилин.
Нагрійте сковорідку з олією та на неї викладете порції тесту у формі коржиків. Якщо хочете приготувати тонкі коржики, використовуйте мокру ложку для викладання тесту. Якщо тісто густіше, формуйте мокрими руками коржики чи змащеною олією.
Змастіть коржики на сковорідці до готовності, перевертаючи їх і подаючи сокові, ароматні та апетитні.
От і все! Таким простим способом ви зможете приготувати смачні та легкі хлібні коржі на сковорідці.
Порадуйте собі та своїх близьких цією вишуканою випічкою і насолодьтеся справжнім хлібом, який перевершує всі очікування.