Борошно + вода + зелень. Хіба це так просто? Кутаби – найкращі тортильї на пательні.

Мука + вода + зелень. Все так просто? Кутабі

Кутабі – це автентична страва азербайджанської кухні, яка, безперечно, сподобається кожному.

Ці ароматні коржики можна приготувати з різноманітною начинкою на ваш вибір, але сьогодні ми наважимося на сир із зеленню. Готуються кутаб легко, і результат точно вас порадує. Спробуйте приготувати ці чудові коржики за нашим рецептом і почастуйте своїх близьких вишуканою стравою.

Процес приготування:

Спершу замісимо тісто, змішавши всі необхідні інгредієнти до отримання однорідної маси. З приготовленого тесту формуємо шар, який потім накриваємо харчовою плівкою і залишаємо на годину для наполягання.

У цей час дрібно нарізаємо зелень і натираємо на великій терці сир моцарелла, додаємо сіль за смаком і дрібку копченої паприки. У сотейнику плавимо олію. У зелену сирну масу вливаємо кілька ложок розтопленої олії|мастилу| і добре все перемішуємо.

Потім тонко розкочуємо тісто качалкою, при необхідності підсипаючи муку, щоби не прилипало тісто. Начинку викладаємо на одну половину тесту, а іншою половиною прикриваємо. Обрізаємо надлишки тесту і обсмажуємо кутабі на сухій сковороді з обох боків до золотистої корочки.

Готові коржики змащуємо розтопленим олією, покриваємо плівкою і залишаємо на годину, щоб олія ввібралася.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.