Сьогодні розповімо, як приготувати ароматний корейський перець для зимових заготовок, якими ви будете пишатись!
Процес приготування:
Наріжте сладкий перець довгими смужками.
Наріжте дрібно будь-яку зелень на ваш смак: кріп, базилік, петрушку. Використовуйте те, що вам подобається.
Додайте кільця гострого перцю. Регулюйте кількість на свій смак, щоб керувати гостротою страви.
У миску додайте 5 подрібнених зубчиків чесноку, 2 столові ложки солі, 4 столові ложки цукру, влийте 100 мл уксуса 9% і 100 мл олії, додайте чайну ложку меленого чорного перцю.
Все ретельно перемішайте і залиште маринуватися на 3 години, годину від часу перемішуючи, щоб перець рівномірно промаринувався.
Розділити перець по чистим та сухим банкам, укладаючи його щільно. Зверху рівномірно розлити маринад, що залишився.
На дно великої каструлі покладіть рушник, поставте на нього банки та закрийте кришками. Залийте в кастрюлю теплу воду до рівня плічок банок і, дочекавшись закипання, стерилізуйте 15 хвилин. Після стерилізації закрутіть кришки.
Отриманий болгарський перець корейською відрізняється яскравим смаком і хрускотом, стане відмінним доповненням до вашого зимового меню.
Надіюсь, вам понравиться цей рецепт. Пишіть ваші відгуки!