Незрівнянні кабачки з часником “По-українськи”. Щорічно роблю по 30 банок. Дуже смачна та пікантна закусочка. Баночка за раз відлітає. Ділюсь рецептом у коментарі👇👇👇

Незрівнянні кабачки з часником “По-українськи”. Щорічно роблю по 30 банок. Дуже смачна та пікантна закусочка

Ця закуска з кабачків виходить настільки ароматною та смачною, що можна з’їсти цілу банку за один присід! Вони чудово підходять як самостійна закуска або як доповнення до основних страв.

Ось як я готовлю їх:

Спершу миємо кабачки і нарізаємо їх на кружечки завтовшки близько двох сантиметрів.

Потім розігріваємо в сковороді олію і обсмажуємо кабачки до золотистої корочки.

Після обсмажування забираємо лишній жир, акуратно промокуючи кабачки паперовими рушниками.

Потім подрібнюємо чеснок за допомогою пресу і дрібно нарізаємо кріп і петрушку.

У стерилізовану літрову банку наливаємо олію, додаємо уксус, сіль, подрібнений часник із зеленню і укладаємо підготовлені кружечки кабачків, залишаючи вільними приблизно 2 см до шийки банки.

Банки закриваємо кришками і ставимо на рушник біля кастрюлі, потім заливаємо теплою водою до шийок і стерилізуємо 40 хвилин після закипання.

Після стерилізації закручуємо кришки, перевертаємо банки та залишаємо остигати.

Готові кабачки зберігаємо у прохолодному місці, наприклад, у підвалі чи коморі.

За бажанням у банки можна додати гострий перець та різні спеції для аромату.

Насолоджуйтесь апетитними кабачками та приємного апетиту!

Поділитися на Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.