Як зберегти кріп на зиму: ще один новітній спосіб (не заморозити і не сушити). Ділюсь методом в коментарях👇👇👇

Як зберегти кріп на зиму: ще один новенький метод (не заморозка і не сушіння)

Поділитися на Facebook

Поділитися у Pinterest

Поділитися у ВК

Поділитись у ОК

Поділитись у Google Plus

Цей кріп надасть особливого смаку будь-якій страві. Я обожнюю зелень і у мене на городі її росте надміру, тому я завжди заготовляю кріп і цибулю на зиму. У мене нічого не губиться. Цей метод заготівлі мені особливо подобається, тому що все виходить дуже смачно. І це не заморожування, і не сушіння.

Спочатку кріп потрібно добре вимити та висушити. Зазвичай я розкладаю кріп на рушник і ставлю на підвіконня під сонце так він швидко висихає.

Потім відрізаю стебла – вони нам не потрібні.

Кріп нарізаю не дуже дрібно і перекладаю в миску.

Туди ж додаю нарізаний часник.

За смаком кладу коріандр, суміш перців.

Додаю півтори столові ложки нейодованої солі.

Все це подрібнюю занурювальним блендером до отримання однорідної зеленої маси.

За бажанням додаю соєвий соус — це робить смак більш насиченим та цікавим.

Готову приправу розфасовую по чистих та сухих банках від дитячого харчування.

Зберігаю у холодильнику. У мене така приправа зберігається до 7 місяців. Вона ідеально підходить до різних страв і завжди тішить своїм смаком.

Як вам такий спосіб зберігання кропу? Чекаю на ваші коментарі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.