Ви тільки на них помилуйтеся, пісня, а не оладки
Готуються вони з курячого філе, коли відварена грудка вже гірша за гірку редьку набридла. М’ясо промивають і підсушують вологу серветками, ріжуть якнайдрібніше в соломку. Туди ж до м’яса нарізають цибулю так дрібно, як це можливо. Змішують кубики з м’ясом, солять, додають спеції і дають постояти кілька годин, щоб промаринували м’ясо.
Потім додають яйце, по ложці борошна-майонезу і змішують.
На добре розігріту сковороду в олію викладають ложкою оладки та обсмажують кожну сторону хвилини 2-3, куряча грудка готується дуже швидко.
На виході – порція оладок, схожих на омлет. До них у пару годиться будь-який гарнір від традиційного картопляного та до овочевого. Будуть гарні і без гарніру, і навіть на хлібі як компонент смачного бутерброду.