На святковому столі йому нема рівних. Салат «Жіноча слабкість»: закохує всіх, хто пробує в себе.

На святковому столі йому нема рівних. Салат «Жіноча слабкість»: закохує всіх, хто пробує в себе.

Салати – важлива частина будь-якого ресторану чи кафе. Важко зараз уявити якийсь заклад, у якому немає салатів у меню. При цьому, як найпоширеніші салати можна побачити Цезар і Грецький. Дивно, але менш популярним ресторанам вважається салат Олів’є. Оселедець під шубою фігурує здебільшого у певних ресторанах, спрямованих на конкретну кухню світу.

Крім очевидних актуальних на віки салатів, є менш відомі. При цьому такі салати теж смачні, але готуються рідше.

Варто виправити дану помилку і зробити для свята салат “Жіноча слабкість”.

Інгредієнти для салату “Жіноча слабкість”:

  • Слабосолона червона риба – 250 г;
  • Яйця – 3 шт.;
  • Свіжий огірок – 1 шт.;
  • Твердий сир – 100 г;
  • Цибуля – 1 шт.;
  • Сіль – 1 ч. л.;
  • Цукор – 1 ст. л.;
  • Оцет 9% – 2 ст.л.;
  • Вода – 80 мл;
  • Майонез.

Приготування салату “Жіноча слабкість”:

Нарізаємо дрібним кубиком цибулю, змішуємо з цукром і сіллю, заливаємо оцтом і водою, залишаємо маринуватися 30 хвилин. У цей час нарізаємо дрібними брусочками огірок, натираємо на великій тертці круто зварені яйця.

Аналогічно крупно натираємо твердий сир. Рибу ріжемо на невеликі шматочки. Видаляємо з цибулі зайву рідину, викладаємо рівним шаром на блюдо.

На шар цибулі кладемо рівномірно сирну шапочку, змащуємо майонезною сіткою. На шар сиру кладемо огірковий, обробляємо майонезною сіткою та солимо.

На шар огірків кладемо яєчний шар, вирівнюємо. Змащуємо майонезом яєчний шар, додаємо на нього шматочки риби.

Прикрашаємо рибний шар сіточкою із майонезу.

Виходить чудовий ситний салат із рибою. Прикрасити салат можна зеленню за бажанням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.