Домашнє пісочне печиво на кефірі. За цим рецептом виходить розсипчасте та дуже смачне. Відмінна ідея до чаю. Готую таке печиво вже багато років. 😍Рецепт приготування у першому коментарі.

Пропонуємо до вашої уваги рецепт найпростішого, але дуже смачного, солодкого печева до чаю яке просто тане в роті.

Таке печення ви можете приготувати власними руками у себе вдома. Отож приступимо до приготування.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кефір – 150 мл;
  • яйце – 1 шт;
  • цукор – 2 ст.л;
  • лія рослинна – 70 мл;
  • борошно – 320 г;
  • розпушувач – 1 ч.л;
  • кориця на смак.

Процес приготування

Кефір повинен бути кімнатної температури, з’єднуємо з цукром і яйцем, дрібкою солі, корицею. Перемішуємо.

Борошно змішуємо з розпушувачем, просіваємо і додаємо в рідку основу, вимішуємо тісто. Маса повинна вийти м’якою і еластичною.

Ріжемо тісто на невеликі шматочки і довільно формуємо печиво. Деко застеляємо пергаментом. Вмочуємо печиво в цукрі і викладаємо його на деко.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо здобу від 35 до 40 хвилин.

Готово! Можна приступати до поїдання цієї неймовірної смакоти. Печиво довго залишається свіжим і смачним.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.