Ледачий рецепт яблучних пиріжків. Просто та смачно

Смажені пиріжки – це чудова заміна хліба та відмінний варіант для перекушування в дорозі або на роботі. Сьогодні я поділюся з вами рецептом оригінальних яблучних пиріжків. 

Їхнє приготування не займе багато вашого часу, так що весь день проводити на кухні не доведеться. Ці пиріжки готуються буквально за кілька хвилин. 

Ось що вам знадобиться:

  • 350 гр борошна; 3 ст. л. соняшникової олії; 1 яйце;
  • 1 ч. л. розпушувача; 6 ст. л. цукру; Трохи солі;
  • 200 гр сметани (краще брати жирну, у мене була 20%);
  • 50 мл молока; Ваніль (за бажанням) та кориця по 1/2 ч.л.; 1 велике яблуко.

Спосіб приготування яблучних пиріжків:

Збийте яйце з трьома ложками цукру та сіллю. За бажанням додайте ваніль і ретельно перемішайте всі інгредієнти за допомогою віночка. Я використовую міксером, тому що потрібно спрощувати собі життя там, де це можливо.

В отриману масу додайте сметану, молоко і знову добре збийте. Наріжте яблуко на дрібні кубики і додайте в миску до інших інгредієнтів.

Поступово додайте|добавляйте| муку|борошно| і ретельно замішуйте тісто. Поділіть його на невеликі шматочки. Вони й будуть нашими пиріжками. Обсмажуйте їх на сковорідці  до золотистого кольору.

В окремому посуді з’єднайте три ложки цукру і цукор і корицю (куди ж без неї у випадку з яблучною випічкою), обваляйте в цій суміші приготовлені пиріжки і подавайте до столу.

Ось так просто і швидко готуються наші пиріжки з яблуком. Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.