Це кекс відрізняється особливою ніжністю та легкістю. Він чудово гарний під час ранкового чаювання!
Вам треба запастися такими інгредієнтами:
* Півтори склянки борошна; * Два курячі яйця; * 150 грам цукру;
* 11 грам розпушувача; * 100 грам персикових цукатів; * Одна дрібочка солі.
Як приготувати, слідуючи крок за кроком:
1. Розтопивши вершкове масло, перемішайте його, додавши яєць, цукрового піску, персикових цукат і кефіру.
2. З’єднайте 1,5 склянки борошна і 11 г розпушувача, просійте це в суміш з яєць і олії, розмішайте. Замішуйте тісто.
4. Налийте тісто у форму. Час випікання – 50 хв.
5. Після закінчення випікання кекс на 10 хв. залиште лежати у формі.
6. Потім форму переверніть, дістаньте звідти кекс і нехай він остигає. По верху кекс обсипте, взявши цукрову пудру і несіть на стіл.
Приємного чаювання!