Вливаємо яйце в кипляче молоко та сир готовий за 20 хвилин. Виходить насиченіше, ніж дорогий сир із магазину Збережіть рецепт і готуйте із задоволенням!

Вартість сиру в магазині зростає постійно, причому більша частина асортименту представлена ​​швидше «сирним продуктом» з рясним добавками пальмової олії. Купувати його немає жодного сенсу, адже варто влити в кипляче молоко яйце і сир буде готовий за лічені хвилини. Його смак вийде насичений багатьох магазинних сортів.

Інгредієнти:  2 літри молока, 8 г солі, 3 яйця, 200 г нейтрального грецького йогурту.

Переливаємо молоко у глибоку каструлю. Додаємо сіль, ставимо на плиту. В окремій мисці змішуємо яйця і йогурт, потім вливаємо суміш у кипляче молоко.

Майже відразу почне відокремлюватись сироватка і формуватися сирний потік. Перекладаємо його шумівкою в застелений марлею друшляк, друшляк ставимо в миску.

Залишаємо під пресом, щоб сир затвердів.

Спробуйте також додати у процесі приготування улюблених спецій. Це допоможе кардинально змінити смак сиру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.