Варючий шоколадний тортик 🥰 Ніжний, смачний, а аромат того вартий 🤗 Просто слинки тече 😋 Можна хоч на свято приготувати, просто так

Домашній торт на окропі. Такий смачний, що оближіть пальчики!

Зізнаюся, шоколад та випічка з нього є моєю слабкістю. Я просто обожнюю аромат, який стоїть на кухні, коли готується щось шоколадне.
Сьогодні я поділюся з вами рецептом торта, який іноді готую на свята. Він виходить дуже смачним і точно вартий вашої уваги.

Інгредієнти беремо такі:

Для тесту:

По одній склянці окропу та молока; Півтори склянки цукру; два яйця;
Какао – 5 ст.л; борошно – три склянки; розпушувач – 10 гр; сода – 1 ч.л. (Не гасити);
Рослинна олія – ​​50 мл.
Для крему:

Вершкове масло високої жирності – 150 гр;
Варена згущене молоко (я брала готову в магазині) – 200 гр;
Какао – їдальня ложка; Вершковий сир – 400 гр.
Приготування домашнього шоколадного торта буде таким:

Спершу займаємося тестом. Змішуємо усі сухі інгредієнти зі списку. Міксером (можна віночком) збиваємо цукор та яйця. Виливаємо їх у суху суміш. Розмішуємо. Молоко і олію змішуємо і виливаємо до решти інгредієнтів. Перемішали.

Далі беремо окріп і тонким струмком, інтенсивно помішуючи, але при цьому акуратно, щоб не обпектися, виливаємо його в тісто. Пару хвилин збиваємо. Звісно, ​​краще це робити міксером.

Тісто, що вийшло, виливаємо у формочку і випікаємо при 180 сорок хвилин. Врахуйте, що воно добре підніметься і в результаті вам потрібно отримати з нього три коржі.

Якщо у вас немає форми, то ви можете випекти тісто на деку. У такому разі воно приготується набагато швидше. Крем готується найпростіше. Змішуємо всі інгредієнти зі списку та збиваємо міксером хвилину.

6. Гарантую, що всі любителі домашніх десертів високо оцінять його смак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.