Рецепт у коментарях ⤵️Салат Тетяна підкорить своїм смаком усіх любителів салатів із ананасом. Ідеальне поєднання інгредієнтів та швидкість приготування – безперечні переваги цього салату.

Салат Тетяна підкорить своїм смаком усіх любителів салатів із ананасом. Ідеальне поєднання інгредієнтів та швидкість приготування – безперечні переваги цього салату. Отже, готуємо салат із копченою куркою та ананасом.

20 хв 2 порцій

складові
Цибуля ріпчаста 1/2 шт
Яйце куряче 2 шт
Копчена куряча грудка 130-150 г
Твердий сир 80-100 г
Консервований ананас 130-150 г
Майонез 2 ст.л
Кроки
Друк

Тонко наріжемо цибулю на чвертькільця і ​​заллємо окропом, додавши по чайній ложці цукру, солі та одній столовій ложці яблучного оцту. Якщо Ви не любите мариновану цибулю – просто залийте окропом, щоб вийшла гіркота.

Поки маринується цибуля, нарізаємо заздалегідь відварені яйця на дрібні кубики.

Аналогічно чинимо з копченою курячою грудкою.

Після того, як цибуля злегка замаринувалася, віджимаємо зайву вологу і додаємо її до інших продуктів.

На великій тертці натираємо твердий сир та дрібно нарізаємо ананаси. У мене були ананаси кільцями — вийшло 4 обручки (+ 2 для прикраси).

Додаємо майонез.

Перемішуємо салат і подаємо на стіл, викладаючи салат у кільці сервіровки. Як прикраси на кожну порцію викладаємо ціле кільце ананаса.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.