Салат Тетяна підкорить своїм смаком усіх любителів салатів із ананасом. Ідеальне поєднання інгредієнтів та швидкість приготування – безперечні переваги цього салату. Отже, готуємо салат із копченою куркою та ананасом.
20 хв 2 порцій
складові
Цибуля ріпчаста 1/2 шт
Яйце куряче 2 шт
Копчена куряча грудка 130-150 г
Твердий сир 80-100 г
Консервований ананас 130-150 г
Майонез 2 ст.л
Кроки
Друк
Тонко наріжемо цибулю на чвертькільця і заллємо окропом, додавши по чайній ложці цукру, солі та одній столовій ложці яблучного оцту. Якщо Ви не любите мариновану цибулю – просто залийте окропом, щоб вийшла гіркота.
Поки маринується цибуля, нарізаємо заздалегідь відварені яйця на дрібні кубики.
Аналогічно чинимо з копченою курячою грудкою.
Після того, як цибуля злегка замаринувалася, віджимаємо зайву вологу і додаємо її до інших продуктів.
На великій тертці натираємо твердий сир та дрібно нарізаємо ананаси. У мене були ананаси кільцями — вийшло 4 обручки (+ 2 для прикраси).
Додаємо майонез.
Перемішуємо салат і подаємо на стіл, викладаючи салат у кільці сервіровки. Як прикраси на кожну порцію викладаємо ціле кільце ананаса.