Гарячі бутерброди давно стали одним із найпопулярніших видів сніданків у всьому світі. Якщо раніше бутерброди готували для знаті, то зараз скуштувати смачний бутерброд може кожен.
складові
яйце – шт.;
сіль – щіпка;
цибуля ріпчаста – шт.;
мука — ст.л.;
хліб;
картопля – шт.;
яйце – шт.;
сіль – щіпка;
хліб;
помідор – шт.
сметана;
часник – зубчик;
кріп – пучок.
Кроки
Друк
Збиваємо в мисці яйце із сіллю. Нарізаємо маленьким кубиком цибулю і викладаємо в миску з яєчною сумішшю, перемішуємо.
Висипаємо в цибульну масу борошно, перемішуємо. Обмочуємо хліб у суміші, викладаємо на поверхню цибульну масу.
У сковороді на олії обсмажуємо хліб із цибулею начинкою до золотистого кольору. До золотистого кольору обсмажуємо і другий бік бутерброду.
Натираємо на дрібній тертці очищену картоплю. Солимо картопляну масу, розбиваємо в неї яйце і ретельно перемішуємо.
Викладаємо картопляну суміш на шматочки хліба.
Обсмажуємо картопляні бутерброди аналогічно цибульним.
Змішуємо пропущений через прес часник з нашаткованим кропом та сметаною. Змащуємо соусом кожен бутерброд. Нарізаємо півкільцями помідор, викладаємо на поверхню соусу.
Так виходять прості бюджетні бутерброди. Цей рецепт не займе більше 5 хвилин для приготування.