Хрумкі чебуреки, від яких у захваті. Простий рецепт
Якщо слідувати цьому способу приготування, то у вас вийдуть чебуреки досить тонкі і соковиті, що мають всередині ароматну начинку.
Вкусні хрустячі chebureki recept
Що необхідно мати під рукою:
* Півкіло свинини; * 700 грам борошна; * 200 грам окропу;
* Яйця – одна штука; * 100 грам вершкового масла; * Три головки цибулі ріпчастої;
* Підсонячної олії – на обсмажування; * Солі з перцем кладіть за своїм смаком.
Як готувати хрумкі чебуреки:
1. Розтопіть 100 грам вершкового масла і остудіть його.
2. Змішайте яйце з олією.
3. Просійте 700 грам борошна і посоліть, частинами влийте 200 грам води і вимішуйте. Потім з’єднайте з масою з яйця і олії і вимішуйте до отримання однорідного стану.
4. Накрийте тісто рушником і тимчасово залиште.
5. Подрібніть півкіло свинячого м’яса до фаршу і змішайте з цибулею, яка пропущена через блендер. Посоліть і поперчіть, як звикли.
6. Тісто треба розділити по шматочках і кожен розкотити в коржик. Викладайте на кожну потроху начинку, шматочок вершкового масла|мастила| і защипіть чебурек.
7. Обсмажуйте чебуреки з обох боків, наливши велику кількість олії.
Смачного!