Капустяні котлети, які підкорять будь-кого. Дуже смачні
Такі котлетки дуже сподобаються тим, хто хоче трохи відпочити від важких страв, а також любителям овочів.
Щоб приготувати капустяні котлети, потрібні такі продукти:
1/2 качана капусти середнього розміру;
1 велика морква; 1 цибулина (можна для яскравості використовувати фіолетовий);
4 ст. борошна; одне яйце; спеції та сіль.
Приготування котлет складається з таких етапів:
Дрібно нарізаємо капусту. Опускаємо її в киплячу воду та варимо 5 хвилин. Після цього використовуючи сито воду зливаємо, даємо капусті пару хвилин охолонути, придушуючи її човном, прибираємо залишки зайвої рідини.
Цибулю нарізаємо дрібно, а морквину натираємо (тертка дрібна). Смажимо їх разом поки що повністю не стануть готовими. Змішуємо смажені овочі, капусту, яйце та борошно. Обов’язково солимо, трохи перчимо, можна додати часнику сухого.
Формуємо з цієї маси котлетки і смажимо їх, доки з кожного боку не побачимо гарну скоринку. Виходять капустяні котлети дуже смачними, особливо якщо їсти зі сметанкою.