Покажу ніжний, легкий десерт: наші маленькі одеські млинці з неймовірно ніжною сирною начинкою. Роблю їх дуже скоро, а з’їдаємо ще швидше!
Інгредієнти:
Млинці:
4 яйця
1л. молока
1 ч. л. кукурудзяного крохмалю
25 гр. олії
0,5 ч. л. солі
1 ч. л. цукру
200 гр. борошна
Начинка:
700 гр. кисломолочного сиру (дивіться, щоб не тек. був без сироватки)
350 гр. бананів
цедра 1 лимона
100 гр. цукрової пудри
ваніль щіпка
1 жовток
1 ч. л. манки
100 гр. розтопленого вершкового масла для змащування млинців
Приготування:
Млинці:
Змішую міксером яйця із сіллю та цукром. Додаю частинами борошна та крохмаль. Замішую міксером.
Вливаю частинами молоко і перемішую.
Наприкінці додаю олію та перемішую. Залишаю тісто на 15-20 хвилин.
Розігріваю трохи олії та насмажую млинці.
Начинка:
Подрібнюю сир у м’ясорубці або міксером. Додаю цедру лимона, жовток, ваніль, цукрову пудру та манку, перемішую. Банани нарізаю маленькими кубиками та перемішую з сиром.
Млинці розрізаю на 4 частини. Накладаю сирну начинку і закручую млинці.
Викладаю млинці на форму застелену пергаментом. Змащую розтопленим вершковим маслом. Накриваю фольгою. Випікаю у розігрітій духовці до 200 градусів 45 хвилин.