Невідома дата
konysh34
Сусідка з Туреччини поділилася рецептом. Всі шукають такий салат на столі: ситно та смачно
Завдяки салатам ми можемо не турбуватися про те, що приготувати на закуску. Як правило, закусочні салати є популярною стравою на святковому столі.

Плюсами таких салатів слід вважати швидкість у приготуванні, прості рецепти та бюджетні продукти. Звичайно, можна приготувати салат із дорогих інгредієнтів. Наприклад, використовувати червону ікру та креветки. Але, якщо ви хочете заощадити і зробити смачно, то варто вдатися до найпростіших компонентів – картоплі.

Розкажемо, як приготувати картопляний салат.
Інгредієнти для картопляного салату:

картопля – 5 шт.;
копчена ковбаса – 200 г;
консервований горошок – 4 ст. л.;
сир – 150 г;
цибуля червона – шт.;
сметана — 3 ст.л.;
мариновані огірки – 5 шт.;
гірчиця – 1 ч. л.;
сіль – ½ ч. л.;
сік лимона – 3 ст. л.;
кріп – пучок.

Приготування картопляного салату:

Нарізаємо маленькими брусочками копчену ковбасу. Ріжемо мариновані огірки півкільцями, а червона цибуля – чверть кільцями.
Відварюємо до м’якості картоплю та очищаємо від шкірки. Нарізаємо картоплю маленькими кубиками, викладаємо в салатник разом із ковбасою, огірками, цибулею та зеленим горошком.
Натираємо на великій тертці сир, кладемо в салатник до інших компонентів. Для приготування соусу змішуємо сметану з гірчицею, сіллю та соком лимона.
Заправляємо салат цим соусом і ретельно перемішуємо.
Прикрасити салат можна гілочками кропу. Виходить бюджетний, при цьому смачний та ситний салат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.