Соковитий та дуже смачний, продукти ідеально поєднуються та доповнюють один одного. Пішли готувати.
Рецепт:
морква по-корейськи – 150 г.
крабові палички – 200 г.
2 яйця
плавлений сирок – 1 шт.
майонез – 2 ст.л.
Як готувати:
Для салату нам знадобиться пачка крабових паличок, 2 відварені яйця, плавлений сирок, майонез і морква корейською. Рецепт домашньої корейської моркви знайдете на каналі.
Насамперед крабові палички потрібно розділити на волокна, я це роблю за допомогою вилки, але можна і руками, кому як зручніше. І відправляємо у відповідну миску.
Слідом сюди ж натираємо на великій терці яйця, а потім плавлений сирок, у мене «Дружба», щоб зручніше було натирати — заберіть його ненадовго в морозилку. Можна замінити будь-який інший сир, який вам подобається.
Залишилося викласти в миску моркву корейською і заправити все майонезом. Рецепт домашнього майонезу також вже є на цьому каналі.
Все добре перемішуємо, кому потрібно, підсолюємо і готовий наш салат. Перекладаємо в салатник і подаємо до столу.
Виходить соковитий, смачний і при цьому простий салат, готуйте, спробуйте. Впевнена цікаве та смачне поєднання моркви по-корейськи з рештою інгредієнтів ще багато разів змусить вас приготувати цей салат.
Кому сподобався рецепт, ставте лайк та залишайте коментар. Усім приємного апетиту до швидких зустрічей.