Просто пальчики оближеш – такого смаколика з курячої печінки ви ще не готували! Мій чоловік ради такої вечері сьогодні навіть раніше з роботи прибіг – і приніс мені величезний букет червоних троянд … Рецепт в коментарях 👇👇👇

Так смачно! 100% так курячу печінку ви ще не готували! Рецепт просто захоплення!

 

Сьогодні я приготувала рецепт смачної запіканки з курячою печінкою на сковороді! Цю запіканку з печінки дуже легко та швидко приготувати, і вона стане чудовим сніданком, вечерею чи закускою. Цю страву з печінки можна подати на святковому столі! Куряча печінка з яйцями, морквою та цибулею – незвичайне та дуже смачне поєднання! Готуйте зі мною!
інгредієнти:
500 г курячої печінки
1 Цибулина
1 Морква
3 великих яйця
пучок зеленої цибулі
3 варених яйця
1 Столова ложка соєвого соусу
1/2 чайної
ложки солі 1/3 чайної ложки
перцю 1
столова
ложка
рису !
Дякую, що подивилися!😍😘

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.