Рецепт у коментарях ⤵️ З’їдять за 2 хвилини. Новий салат з буряків на кожен день та на свято

Буряк – це один із найпопулярніших овочів, який додають у салати. Причому з буряком робляться як салати на свята, і прості вітамінні. Але, багато хто досі з бурякових салатів знає лише Вінегрет і Оселедець під Шубою.складові     Інгредієнти для бурякового салату:    Буряк – 2 шт.;    Квасоля консервована – 200 г;    Цибуля червона – 1 шт.;    Рибні консерви – 180 г;    Волоські горіхи – 20 г;    Петрушка – пара гілочок.    Інгредієнти для заправки:    Рослинна олія – ​​3 ст.л.;    Лимонний сік – 3 ст.    Гірчиця не гостра – 1 ч.л.    Мед – 1 ч.л.;    Чорний мелений перець – щіпка.Відварюємо до готовності буряки, очищаємо і натираємо на великій тертці. Цибулю нарізаємо тонкими чверть кільцями, змішуємо з буряком.        Шинкуємо дрібно петрушку, викладаємо в салат разом із консервованою квасолею. Кладемо в салат консервовану рибу, подрібнюємо туди горіхи.     Для заправки з’єднуємо в мисці з олією лимонний сік, гірчицю, мед і чорний мелений перець. Солимо заправку на смак і ретельно перемішуємо.    Додаємо заправку до салату, змішуємо компоненти.    Цей вітамінний салат зможе замінити вам вінегрет. Готувати його можна як із тунцем, так і зі шпротами.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.