Рецепт у коментарях ⤵️ Салат «Наречена» на святковий стіл. Ніжний та смачний: готую із простих продуктів

Салати винайшли у Стародавній Греції і постійно протягом усієї історії людства вдосконалювали. Справа в тому, що перші салати не можна було назвати справжніми салатами, оскільки вони складалися із зелені та солі. Власне, слово салат походить від грецького слова “сіль”.складові     цибуля – 1 шт.;    сіль – 1/2 ч.л.;    цукор – 1 ч.л.;    оцет 9% – 1 ст.л.;    вода – 100 мл;    куряче філе відварене – 2 шт.;    майонез;    картопля відварена – 4 шт.;    плавлені сирки – 3 шт.;    яйце – 4 шт.;    граната зерна.Нарізаємо дрібним кубиком цибулю, змішуємо в чаші із сіллю, цукровим піском, оцтом та гарячою водою, залишаємо маринуватися на 10 хвилин. У цей час нарізаємо на невеликі кубики відварене куряче філе, викладаємо першим шаром.        Кожен шар салату змащуємо майонезом. На шар м’яса кладемо цибулю, віджату від маринаду. Натираємо на великій тертці відварену картоплю, кладемо наступним шаром на цибулю.
Відварюємо круто яйця, очищаємо і ділимо на жовтки та білки. Натираємо на дрібній тертці жовтки, висипаємо на картопляний шар. Натираємо на великій тертці сирки, кладемо на шар жовтків.    Подрібнюємо на великій тертці білки, викладаємо на шар із сиру.    Прикрасити цей салат можна зернами гранату. Виходить чудовий салат для святкового столу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.