Як часто ви готуєте випічку? Нерідко від домогосподарок можна почути, що вони рідко готують пиріжки. Справа в тому, що пиріжки зараз легше купити, ніж робити самостійно. Потрібно довго замішувати тісто, чекати на його підхід, робити начинку та інші приготування. Розігрівати духовку зрештою. Це займає кілька годин, що є витратним за часом для сучасної людини.складові Цибуля – шт.; Морква – шт.; Капуста – 350 г; Яйце – 2 шт.; Сіль – ч.л.; Кефір – 250 мл; Сода – ч.л.; Борошно – 250 г.
Нарізаємо маленькими кубиками цибулю, натираємо на великій тертці моркву, шаткуємо капусту. У сковороді на олії обсмажуємо цибулю, моркву та капусту разом. У миску розбиваємо яйця, висипаємо сіль, виливаємо кефір. У кефір висипаємо соду, ретельно перемішуємо всі компоненти до однорідності. Кефір має вступити у реакцію із содою. Просіюємо в суміш муку|борошно|, замішуємо густе тісто. Обсмажені овочі викладаємо в тісто, ретельно перемішуємо.
У сковороді розігріваємо олію, викладаємо по столовій ложці суміші з тіста та овочів. Обсмажуємо порції пиріжків по обидва боки до золотистого кольору. Виходять прості смачні пиріжки з капустою. Також до тіста можна додати ковбасу, сир, яйця, зелену цибулю та інші компоненти, щоб урізноманітнити начинку.