Печиво «Тане сніг» називають таким складним ☺️ Виходить настільки ніжне, що буквально тане в роті 😋 Дуже смачне 🥰 Рецепт чекає на вас у коментарях

«Таючий сніг» – рецепт простого, але смачного печива

Цей десерт буквально тане в роті. І розсипається на шматочки, щойно ви торкнетеся його мовою. Якщо ви любите таке печиво, тоді читайте рецепт.

З продуктів потрібні такі:

* 250 грам вершкового масла (має кімнату. температуру); * Півсклянки цукрової пудри;

* Одна третина склянки рослинної олії (без запаху); * Чотири столові ложки крохмалю;

* Три з половиною склянки борошна; * Одна пачка (або 10 грам) ванільного цукру;

* Яйця та розпушувач не потрібні.

Детальний опис приготування:

1. У миску треба покласти 250 грам вершкового масла, цукрової пудри і олії. Збиваємо все, взявши міксер.

2. Додайте 4 стіл. ложки крохмалю, перемішайте за допомогою міксера.

3. Покладіть муки (одна склянка), міксером розмішайте.

4. Потім кладіть ще склянку борошна, але розмішайте вже за допомогою ложки.

5. Висипайте на кухонний стіл третю склянку з борошном і викладіть тісто. Вимішуйте руками. Повинно вийти тісто, однакове за густотою та щільністю.

6. Нарешті, кладіть борошно, що залишилося (0,5 склянки). І вимішуйте.

7. Розділіть тісто на три частини. Кожну розкотіть у вигляді ковбаски. Поріжте ножем на порції. Покладіть їх все на дно деко, який застелений пергаментним папером.

8. Випікайте в духовці при температурі 180 градусів, поки тісто не стане рум’яним. Це займе 10 або 15 хвилин, що залежить від якостей вашої духової шафи.

9. Обваляйте печиво у цукровій пудрі. І краще це зробити, поки печінки гарячі.

Ось і вийшов у вас розсипчастий і неймовірно смачний десерт!

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.