Щойно ЗБИТИ МОЛОКО З ОЦЦУКРОМ і отримала гору пухких булочок 😍👍 Ось так їх роблять у Німеччині🇩🇪. Детальний рецепт у коментарях

Без випічки неможливо уявити жодної кухні у світі. У кожній країні є свої улюблені рецепти булочок, пирогів та тортів. 

Сьогодні я хочу розповісти вам, як готуються одні із найпопулярніших булок у Німеччині.

Вам будуть потрібні для приготування наступні інгредієнти:

  • Молоко – 250 мл; Цукор – 1 ст. л.; Сухі дріжджі – 7 гр; Борошно – 500 гр;
  • Ванільний цукор – 1 ч. л.; Оцет (краще взяти яблучний чи виноградний) – 1 ст. л.;
  • Рослинна олія – ​​80 мл; Яйце – 1 шт.; Сіль – 0,5 ч. л.;
  • По 1 пачці моцарелли та м’якого сиру (Рікотти); Згущене молоко – 3 ст. л.

Процес приготування булочок наступний:

Підігрійте молоко до 50-60 градусів. Додайте|добавляйте| в молоко цукор, ванільний цукор і сухі дріжджі, ретельно перемішайте. У суміш додайте оцет і олію. Розділіть яйце на білок та жовток. Білок додайте в суміш із дріжджами, а жовток відкладіть.

Збийте білок з дріжджовою масою віночком і поступово додайте борошно та сіль (краще їх просіяти). Замісіть тісто, розкотіть його на столі і сформуйте велику грудку. Покладіть його в миску, змастіть олією, потім приберіть в тепле місце на 30 хвилин. Після цього вимісити тісто ще раз.

Розділіть його на 4 рівні частини, кожну з яких розділіть на 5 частин. Сформуйте з них невеликі грудочки та залиште на 10 хвилин для підняття.

Розкотіть грудочки в круглі пласти діаметром 8-10 см. Укладіть всередину кожної порції по шматочку моцарелли та столовій ложці риккоти і зліпите краї, трохи покатайте булочку в руках, щоб надати їй акуратної форми. Змішайте молоко з жовтком, змастіть ними гарненько кожну булку. Випікайте в духовці при 180 протягом 25-30 хвилин.

Під час запікання рекомендую вам зробити соус, змішайте м’який сир та згущене молоко. Після остигання булочок, полийте їх приготованим соусом.

Ось так готуються популярні у Німеччині булочки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.