Цей рецепт молочних коржиків мені розповіла ще моя бабуся. Виходять м’які із незабутнім смаком дитинства

Ці молочні коржі чудово підходять для солодкого перекусу або десерту. Вони м’які та надзвичайно смачні.

Інгредієнти:

  • 100 гр. вершкового масла,
  • 100 гр. молока,
  • 1 яйце,
  • 100 гр. цукру,
  • 500 гр. борошна,
  • 1.5 ч.л. розпушувача,
  • ванілін.

Приготування молочних коржів

Молоко підігріти, додати масло і цукор, перемішати, щоб масло розтопилось, потім додати яйце і ванілін. Борошно просіяти з розпушувачем.

Замісити тісто, розкачати приблизно 1 см. завтовшки і за допомогою формочки вирізати коржики. Деко застелити пергаментом, укласти коржики і поставити в розігріту духовку на 10-15 хвилин. Випікати при 180 градусах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.